HAVE ANY QUESTIONS? CLICK HERE
Пон - Пет : 8:00 - 17:00
Съб.- Нед Затворено
034 443 429
Телефон
гр. Пазарджик 4400, ул. Мильо Войвода N5
Адрес

ТРАКИЯ КОМЕРС е дистрибутор на:

Image

ОРБИКО БЪЛГАРИЯ ЕООД

Орбико България е част от семейството на ,,Орбико Груп" - водеща компания в областта на логистичните услуги и бързообортните стоки, която присъства на 20 европейски пазара и обхваща територията от Балтийско до Черно Море, в които си сътрудничи с над 170 доставчици и производители, управлявайки повече от 500 световни бранда и обслужвайки над 80 000 клиента. Компанията предлага пълни и всеобхватни бизнес решения за продажби и дистрибуция, логистични услуги, 3PL, мърчандайзинг, маркетинг и бранд услуги за голям брой различни индустрии и бизнес области в FMCG сектора, козметиката, фармацевтичните продукти, играчки и текстил, тютюневи изделия, моторни масла и много други.
,,Орбико България" оперира на българския пазар от 2003 година и е един от най-големите дистрибутори и доставчици на логистични услуги у нас. Компанията е в дългосрочни бизнес отношения с много международни организации, позволявайки на марките в тяхното портфолио да стигат до клиентите и потребителите на местния пазар, а днес дистрибутира над 5 000 продукта на 30 компании до 20 000 обекта в цялата страна, като работи с голяма част водещи брандове на пазара.

Image

" Сани - Конс Тодорови с-ие" СД

"Фирма " Сани - Конс Тодорови с-ие" СД вече 30 години успешно реализира
своята продукция на българския и международен пазар в производството на
царевични и пшеничени пръчици с марката "Зайо Байо".Продуктите "Зайо Байо"
са здравословни,без консерванти,без изкуствени оцветители и без пържене!
Любими на малки и големи."Зайо Байо" е символ на качество и вкус! Избирам
тази марка! "
Image

ЗАХАРНИ ЗАВОДИ

е най-големият комплекс за производство на хранителни продукти в България. Основана през 1912 г., компанията е водещ производител на захар, захарни изделия и етилов алкохол в страната.
В групата „Захарни заводи“ АД влизат няколко предприятия – заводи за производство на захар, захарни изделия, етилов алкохол и високопротеинови фуражи, собствен ТЕЦ и завод за ремонтно-механични услуги.
Консолидираният годишен оборот на „Захарни заводи” АД и дъщерните дружества за 2017 г. е 74,7 млн евро.
В групата работят над 700 служители.
Image

"ПОБЕДА" АД

„ПОБЕДА“ АД  е сред водещите производители на захарни изделия в България от 1929 г. Продуктите на компанията са разпределени в пет категории – бисквити, бонбони, вафли, мини кексове и кроасани. Сред най-популярните и обичани продукти на „Победа“ са бонбони „Черноморец“, бисквити „Закуска“ и „Анелия“, както и един от бестселърите на българския пазар – серия вафлени десерти „Черноморец“.
logo.png
България
гр. Пазарджик 4400
ул. Мильо Войвода N5
© Copyright 2022 Finance. All Rights Reserved.

Search