HAVE ANY QUESTIONS? CLICK HERE
Пон - Пет : 8:00 - 17:00
Съб.- Нед Затворено
034 443 429
Телефон
гр. Пазарджик 4400, ул. Мильо Войвода N5
Адрес
Image
Gunz Warenhandels GmbH е основана през 1986 г. Компанията е семеен бизнес със седалище в  Западна Австрия представена от 20 международни търговски марки "Gunz", които се изнасят в повече от 100 страни по света.На пазара са повече от 1200 продукти, представени като сладкарски изделия, хлебни изделия и тестени изделия, бонбони и шоколад, специфични за страната продукти, и празнични продукти.

 

Image
"ERCAN CLEANING" e oснована  изцяло с личните умения и способности на основателя на компания, като „Тайната на успеха му е 50% план, програма, 25% личен талант и 25% условия на околната среда ...“ Една от причина за успеха на компанията, направила висок скок в развитието си за краткия период от две години, е че тя никога не е променяла „КАЧЕСТВОТО“ ...В този контекст "ERCAN CLEANING", е компания, която никога не мисли краткосрочно, със своето качество на продукта за крайния потребител, като на първо място поддържа "УДОВЛЕТВОРЕНИЕ НА КЛИЕНТИТЕ".
Image
Jacobsens Bakery Ltd. е създадена през 1962 г. Днес компанията е предпочитан доставчик на традиционните датски бисквитки, опаковани в широка гама консерви. Тази позиция е постигната чрез подробни познания за постоянните промени в търсенията на пазара и потребителите и следователно постоянни иновации в продуктите и дизайна. Синята кутия е предпочитана от потребителите по целия свят, като идеална закуска или подарък за семейство и приятели
Image

Айдона Зейтинцилик започва дейността си през 1981 г. и днес работи в затворена площ от 3 800 м2, разположени в  6 200 м2. Предприятието е с капацитет от 600 тона на месец като събира внимателно маслините от своите региони и ги обработва при най-добрите условия. Компанията предлага üretilenn сортове маслини от Турция на световния пазар, изнасяйки предимно в Румъния, България и Близкия изток. След беритбата на маслините могат да се съхраняват дълго време чрез специална грижи и защита, за да се поддържа технологията, хигиенните изисквания и качеството да е на ниво се работи в съответствие с ISO 9001 и ISO 22000 системи за управление на качеството. Постигат целите си, без да жертват качеството, като внимателно подбират маслините Aydın, Gemlik, Ayvalık и много други специални маслини. НЕ ПРЕДЛАГАМЕ ПРОДУКТ, КОЙТО НЯМА ДА ЯДЕМ САМИТЕ НИЕ!

Image
Zito Prom е семейна македонска компания, вплела италианските и македонски традиции в производството на кроасани от многолистно тесто по стара италианска рецепта. Началото на компанията е от 1997г започвайки с откриването на високотехнологична мелница за производство на висококачествено брашно. Фабриката е оборудвана с лаборатории за оценка на качеството и са вградили един от най-добрите международни световни стандарти за качество на храните IFC. 2018 г е открита и новата фабрика на компанията с удвоен производствен капацитет или 100 000 кроасана на ден, които се продават в над 20 държави от Европа.
Image

Üçel  е създадена през 1998 г., заемайки важно място в хранителния сектор със своето разбиране за качество и обслужване. Компанията има собствена производствена база със затворена площ от 2 300 м2  и има автоматичен машинен парк, система за съхранение и палетизирана система за товарене. Производството се извършва с 4 автоматични линии на обща производствена площ от 800м2, като с тези 4 производствени линии дневният производствен капацитет на съоръжението е 230 тона. Компанията притежава сертификати за качество, които и позволява да работи в Европейския Съюз: ISO 9001:2015 и ISO 22000:2018. Основния принцип е:  Да се справяме по-добре всеки ден!

logo.png
България
гр. Пазарджик 4400
ул. Мильо Войвода N5
© Copyright 2023 Finance. All Rights Reserved.

Search