HAVE ANY QUESTIONS? CLICK HERE
Пон - Пет : 8:00 - 17:00
Съб.- Нед Затворено
034 443 429
Телефон
гр. Пазарджик 4400, ул. Мильо Войвода N5
Адрес
Image
Gunz Warenhandels GmbH е основана през 1986 г. Компанията е семеен бизнес със седалище в  Западна Австрия представена от 20 международни търговски марки "Gunz", които се изнасят в повече от 100 страни по света.На пазара са повече от 1200 продукти, представени като сладкарски изделия, хлебни изделия и тестени изделия, бонбони и шоколад, специфични за страната продукти, и празнични продукти.

 

Image
Jacobsens Bakery Ltd. е създадена през 1962 г. Днес компанията е предпочитан доставчик на традиционните датски бисквитки, опаковани в широка гама консерви. Тази позиция е постигната чрез подробни познания за постоянните промени в търсенията на пазара и потребителите и следователно постоянни иновации в продуктите и дизайна. Синята кутия е предпочитана от потребителите по целия свят, като идеална закуска или подарък за семейство и приятели
Image
"ERCAN CLEANING" e oснована  изцяло с личните умения и способности на основателя на компания, като „Тайната на успеха му е 50% план, програма, 25% личен талант и 25% условия на околната среда ...“ Една от причина за успеха на компанията, направила висок скок в развитието си за краткия период от две години, е че тя никога не е променяла „КАЧЕСТВОТО“ ...В този контекст "ERCAN CLEANING", е компания, която никога не мисли краткосрочно, със своето качество на продукта за крайния потребител, като на първо място поддържа "УДОВЛЕТВОРЕНИЕ НА КЛИЕНТИТЕ".
logo.png
България
гр. Пазарджик 4400
ул. Мильо Войвода N5
© Copyright 2022 Finance. All Rights Reserved.

Search